Jdi na obsah Jdi na menu
 

Naši partneři

logo-relax-192x80-1.png

COREYOGA

Je unikátní cvičení pohybové specialistky Anny Novákové zaměřené na ženy po porodu.

WOMEN FOR WOMEN

Obecně prospěšná společnost, jejíž projekty jsou zaměřené na pomoc rodinám a dětem.

VALEO

Valeo je významným investorem v České republice již 25 let a vytváří pracovní místa s vysokou přidanou hodnotou. Valeo je dnes klíčovým hráčem v českém automobilovém průmyslu nejen ve výrobě, ale i ve výzkumu, a zároveň jedním z největších zaměstnavatelů. Na šesti svých pracovištích má 4 000 zaměstnanců.

STŘEDOČESKÉ VODÁRNY a.s.

Provozovatel vodovodů a kanalizací v majetku obcí a měst, které se nachází na území bývalých okresů Kladno, Mělník, části Prahy východ a západ, části okresů Rakovník a Mladá Boleslav.Škoda, Volkswagen, Ford a jiné. Operativní leasing i nákup na splátky. Ověřené vozy za skvělé ceny. Navštivte náš Autosalon v Kladně.

LODESTAR

Kavárna s dlouholetou tradicí v samotném srdci Kladna. Nabízí široký sortiment od kvalitní zrnkové kávy až po snídaně a sladké dezerty.

HIPP

Nabídka produktů  HIPP pro batolata ✓ Produkty v HIPP BIO kvalitě splňují nejvyšší normy kvality.

ČESKÁ SPOŘITENA

Česká spořitelna je první bankou, která dbá o vaše finanční zdraví. Přidejte se k našim spokojeným klientům, kteří v nás našli partnera pro finance.

RADIO RELAX

Radio Relax je hudební regionální rozhlasová stanice.

KAMÍNKÁŘI SLANÝ

Kamínkáři Slaný je skupina zabývající se dekorací putovních kamínků.

ODDĚLENÍ OCHRANY LETIŠTĚ ICP

Služba cizinecké policie je vysoce specializovanou složkou Policie České republiky, která plní úkoly související s odhalováním nelegální migrace, uplatňováním represivních opatření vůči cizincům zdržujícím se na území České republiky v rozporu se zákonem č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na území České republiky.

ALLIANZ

Jsme tu, abychom Vám pomáhali. Pojistíme Vaše auto, majetek i život.

 
 

Radio Relax


Statistiky

Online: 1
Celkem: 5976
Měsíc: 332
Den: 10